Pitihän noita Bake & Partyn suklaakonvehtimuotteja päästä testailemaan, joten painuin kauppaan ja ostin Fazerin leivontasuklaata, vaaleaa & tummaa.

 2140408.jpg

Paloittelin suklaata vähän pienemmäksi, sekä tein sekoituksen noista kahdesta. Pistin hieman enemmän vaaleaa kuin tummaa suklaata, täytyy nimittäin myöntää että olen itse enemmän vaalean suklaan ystävä vaikka se tummempi olisi terveellisempää :--)

2140410.jpg

Tällä systeemillä sulattelin suklaat, elikkäs vesihauteella. Kattilassa oli vettä noin 10cm ja sekoittelin suklaata tuossa vierellä koko ajan. En nyt mitenkään varsinaisesti temperoinut suklaata, sulatin tosin aluksi vain osan suklaasta ja laitoin loput vähän myöhemmin jäähdyttämään sitä. Tämän jälkeen lämmitin suklaata vielä hiukan, eli tein ns. 'osatemperoinnin'.  Voisi joskus myöhemmin ehkä panostaa tähän enemmän ja harkita marmorialustan ostamista :)

Tässä vielä kuva valmiista konvehdeista, kuten näkyy niissä on hieman ilmarakoja (kopsauttelin kyllä kevyesti muottia, ilmeisesti liian kevyesti ^^) tai sitten syynä on se, että sulatteluvaiheessa onnistuin tipauttamaan suklaan sekaan hieman vettä. Mutta kuitenkin, maistuvat erittäin hyvälle, sopivasti tummalle ja sopivasti vaalealle ;) ! Tyytyväinen olen!

2140407.jpg